Αρχική » Ποιοι Είμαστε;

Ποιοι Είμαστε

Η εταιρεία “secondhand.gr” είναι η νέα γενιά στην χονδρική πώληση των μεταχειρισμένων ρούχων  με το κιλό. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας ,  πρωτοπορώντας εντός  και εκτός συνόρων, η εταιρεία μας -τότε ECODRESS– σύστησε στο εμπόριο τα stock & second hand ρούχα με το κιλό και δημιούργησε την πρώτη της αποθήκη χονδρικής πώλησης.

Ως οι πρώτοι στην Ελλάδα, καινοτομήσαμε και δημιουργήσαμε ένα νέο εμπορικό κλάδο. Αναζητήσαμε προϊόντα σε όλο τον κόσμο, επισκεφτήκαμε κάθε σημείο παραγωγής  και κάναμε εισαγωγές ρούχων από δεύτερο χέρι, από χώρες κολοσσούς στην συλλογή, διαλογή και διακίνηση τους, όπως η Αγγλία, η Γερμανία, η Γαλλία,  οι Ηνωμένες Πολιτείες  και πολλές άλλες. Μόνιμος στόχος της αναζήτησης μας: η υψηλότερη ποιότητα, σε συνδυασμό με την όσο – το δυνατόν – χαμηλότερη τιμή. Και τα καταφέραμε, χτίζοντας παράλληλα μακροχρόνιες σχέσεις με τους μεγαλύτερους προμηθευτές μεταχειρισμένων και μη, ενδυμάτων  (second hand, vintage και stock).

ΠΟΙΚΙΛΙΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Η σταθερά υψηλή ποιότητα των ρούχων μας, η συχνή ανανέωση τους με τακτικές και μεγάλες εισαγωγές από τους καταρτισμένους εμπορικούς μας συνεργάτες, καθώς και η άρτια εξυπηρέτηση των πωλητών μας, μας κατέστησε πρώτη επιλογή στο χώρο. Έτσι, σε βάθος χρόνου αναπτύξαμε ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργασιών με πελάτες, τόσο στο χώρο λιανικών καταστημάτων (καταστήματα με second hand ενδύματα και ρούχα με το κιλό), όσο και στο χώρο των λαϊκών αγορών. Συνεργασίες, που μας επέτρεψαν να γνωρίσουμε σε βάθος τις ανάγκες της συγκεκριμένης αγοράς, αλλά και τον τρόπο λειτουργίας της.

Η εταιρεία μας, κατόπιν εταιρικού μετασχηματισμού  συνεχίζει να κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά  second hand ενδυμάτων, λειτουργώντας πλέον με το εμπορικό σήμα “secondhand.gr”, πιο ώριμη και έτοιμη από ποτέ, να σας εξυπηρετήσει. Μια νέα εποχή ξεκινά,  η ECODRESS γίνεται“secondhand.gr”, φέρνοντας νέες προοπτικές στην προμήθεια ρούχων με το κιλό, με extra υπηρεσίες και την έμπειρη ομάδα  στην χονδρική πώληση μεταχειρισμένων ενδυμάτων, έτοιμη να σας προτείνει τις σωστές αγορές, για την επίτευξη υψηλότερων πωλήσεων. Δεσμευόμαστε για τη διαφάνεια μας σε θέματα ποιότητας, τη δυναμική μας σε θέματα εισαγωγών και την γνώση μας σε ό,τι αφορά τον κλάδο των μεταχειρισμένων ρούχων. Η secondhand.gr, είναι η πλέον καταρτισμένη εταιρεία στο χώρο χονδρικής πώλησης μεταχειρισμένων ενδυμάτων και ο συνεργάτης που μπορείτε να εμπιστευθείτε με κλειστά μάτια.