Αρχική » Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

  • Ανταγωνιστικές τιμές – Ποικιλία – Τακτικές παραλαβές

Η μακροχρόνια παρουσία μας και ο διαφανής τρόπος λειτουργίας μας  στο χώρο του ρούχου με το κιλό, όλα αυτά τα χρόνια, μας επέτρεψε να αναπτύξουμε έμπιστες σχέσεις με καταξιωμένους εμπορικούς συνεργάτες, αλλά και ένα τεράστιο δίκτυο πελατών.  Διαθέτουμε αποθήκες συνολικής επιφάνειας 5000μ² και μεταχειρισμένα ενδύματα σε απόθεμα  ικανό να καλύψει κάθε ανάγκη του πελατολογίου μας,  τόσο σε ενδύματα της τρέχουσας σεζόν όσο και σε βάθος κατηγοριών ρούχων (μπουφάν, παλτά, γούνες, φούτερ, φόρμες, πουκάμισα  κ.τ.λ.).

  • Διασφάλιση ποιότητας

Κάθε container με μεταχειρισμένα ενδύματα που φτάνει στις αποθήκες μας, υποβάλλεται σε αυστηρούς δειγματοληπτικούς ελέγχους, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα των εμπορευμάτων που παραλαμβάνετε. Σε περίπτωση που διαπιστώσουμε κάποια απόκλιση από τα κριτήρια ελέγχου ποιότητας που διαθέτουμε, προχωράμε σε διαλογή (και συσκευασία σε διάφανη σακούλα 15kg)  των εμπορευμάτων. Αποτέλεσμα είναι το προϊόν που διαθέτουμε στην αγορά να είναι 100% ελεγμένο και να καλύπτει τα υψηλά standards καθαρότητας και εμπορευσιμότητας που έχουμε υιοθετήσει.  Έτσι, μπορείτε να είστε πάντα σίγουροι για την ποιότητα των ρούχων που προμηθεύεστε από εμάς.

  • Πολυετής εμπειρία στο χώρο της second hand ένδυσης. Πολυδιάστατη γνώση της αγοράς – Extra παροχές

Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο του ρούχου με το κιλό, μας βοήθησε να αποκομίσουμε γνώση και εμπειρία για όλες τις αγορές  που ασχολούνται με το μεταχειρισμένο ένδυμα, τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Κοντά μας, θα βρείτε λύσεις για κάθε σας ανάγκη, είτε  είστε ιδιοκτήτης καταστήματος second hand ενδυμάτων, είτε είστε έμπορος σε λαϊκές αγορές, είτε διαθέτετε τα εμπορεύματά σας σε εμποροπανηγύρεις. Το τμήμα πωλήσεων στελεχώνουν συνεργάτες  άρτια εκπαιδευμένοι, διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο χώρο του ρούχου με το κιλό και είναι πάντα πρόθυμοι να σας συμβουλέψουν για τις σωστές αγορές,  να σας δώσουν συμβουλές για την αύξηση των πωλήσεων σας, καθώς και μικρά «μυστικά» του επαγγέλματος για όσους θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στην αγορά του μεταχειρισμένου ρούχου. Γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή τον παλμό της αγοράς, τις ανάγκες των δικών σας καταναλωτών, καθώς και τις διακυμάνσεις και την εποχικότητα του κλάδου. Κοντά μας, θα βρείτε κάτι παραπάνω από έναν απλό προμηθευτή. Κοντά μας θα βρείτε τον σύμβουλο που πάντα χρειαζόσασταν! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι πολύ συχνά νέοι επιχειρηματίες του χώρου «χτυπάνε» την πόρτα μας.